Senior Consultant

Caribbean Accounting Services (CAS) is een administratiekantoor gericht op zowel financiële als economische bedrijfsadviezen in de ruimste zin des woords.
Onze dienstverlening is onder meer op het gebied van inrichten en het voeren van administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van salarisadministraties. Daarnaast kunnen ook interim administrateurs worden ingezet bij cliënten. Onze cliënten zijn voornamelijk midden- en kleinbedrijven, instellingen en vrije beroepsbeoefenaren.

Caribbean Accounting Services is gelieerd aan PwC Dutch Caribbean.

Voor de uitbreiding van ons team op Bonaire hebben we de volgende vacature:

Senior Consultant

Je bent het aanspreekpunt voor onze cliënten. Je bent verantwoordelijk voor een eigen cliëntenportefeuille. Je richt je voornamelijk op het verzorgen van samenstelwerkzaamheden en het opstellen van aangiften. Ook het opstellen en afwerken van rapportages en het bewaken van budgetten en planningen behoren tot je takenpakket. Je hebt veelvuldig contact met onze cliënten en uitvoeringsinstellingen en signaleert de behoeften en trends in de markt en weet hier ook snel en adequaat op in te spelen.

 

Profiel

Je hebt een afgeronde opleiding Bachelor- of Masteropleiding Accountancy/Bedrijfseconomie én minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je bent enthousiast, ondernemend en een echte teamspeler. Hiernaast kan je goed relaties opbouwen en onderhouden. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en gedegen kennis van geautomatiseerde systemen. Een servicegerichte instelling is een vereiste.

Je reactie
De juiste kandidaat kan rekenen op een stimulerende werkomgeving in een vooruitstrevende organisatie. Heb je interesse en voldoe je aan het profiel?
Stuur je brief en CV voor 25 september 2013 naar Caribbean Accounting Services, t.a.v. HR afdeling, Kaya Gobernador N. Debrot 36, Kralendijk, Bonaire of per e-mail naar recruitment@an.pwc.com.